Nehoda autobusu pri Ladomírove si vyžiadala jedno zranenie

12.11.2007 Snina

Ladomírov/Snina 12. novembra (TASR) - Jedného zraneného si vyžiadala dopravná nehoda autobusu, ku ktorej došlo dnes ráno v obci Ladomírov v Sninskom okrese.
Pri havárii utrpela cestujúca ľahší otras mozgu a pomliaždeniny hrudníka. "Stav pacientky, ktorú hospitalizovali na chirurgickom oddelení, je stabilizovaný, " uviedol pre TASR riaditeľ sninskej nemocnice Vincent Lukáč.
Na mieste, kde autobus z doposiaľ nezistených príčin zišiel z cesty a prevrátil sa, sa nachádzajú sninskí hasiči a ich kolegovia z humenskej záchrannej brigády so žeriavom.

Doplnené:

Ladomirov/Snina 12. novembra (TASR) - Neprispôsobená rýchlosť jazdy stavu vozovky bola príčinou dopravnej nehody autobusu značky Karosa s humenským evidenčným číslom, ku ktorej došlo dnes ráno v obci Ladomirov v Sninskom okrese.
Pri nehode autobusu, ktorý riadil 59-ročný vodič, došlo k zraneniu 71-ročnej ženy zo Sniny. Na zľadovatenej neposypanej vozovke dostal autobus premávajúci na linke zo Sniny do Uble v uvedenom úseku šmyk, zišiel do priekopy a narazil do svahu.
Policajti nezistili pri dychovej skúške požitie alkoholických nápojov u vodiča autobusu. Na vozidle vznikla asi 20-tisícová škoda.
"Dopravnú nehodu autobusu zavinil jeho vodič porušením príslušného ustanovenia zákona o premávke na pozemných komunikáciách, " uviedla pre TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Magdaléna Fečová.
 

Vyberte región